Voikon logo Voikko LibreOfficeen —
Kielentarkistuksen työkalut ja tavutus Windowsissa

Tältä sivulta voit ladata LibreOfficessa toimivan suomen kielen oikoluku- ja tavutusohjelman Windows-käyttöjärjestelmää varten. Lisää tietoa Voikosta löytyy Voikon kotisivulta.

LibreOffice 7.1:ssä on virhe, jonka johdosta lisäosa ei toimi kyseisessä versiossa. Vika on korjattu 4.3.2021 julkaistussa LibreOfficen versiossa 7.1.1. Lisäosa toimii edelleen myös vanhemmissa LibreOfficen versioissa (4.4 - 7.0.x).

Versio:5.0.2.20170827 (julkaistu 30.8.2017)
Ohjelmistovaatimukset:
  • Windows (XP, Vista, 7, 8 tai 10)
  • LibreOffice 4.4 - 7.0
Lisenssi:GPL v3 (lähdekoodi)
  1. Tarkista yllä olevat ohjelmistovaatimukset ennen asennuksen aloittamista. Voit silmällä myös kysymykset ja vastaukset.
  2. Valitse, haluatko perusversion vai laajan version. Perusversio soveltuu useimmille. Laaja versio sisältää erikoissanastot tieteellisille (lähinnä luonnontieteet, tekniset tieteet ja lääketiede) teksteille sekä puhekieltä ja murretta sisältäville teksteille.
  3. Asenna lisäosa LibreOfficen lisäosien hallinnan kautta. Mikäli tämä ei ole sinulle ennestään tuttua, lue tarkemmat asennusohjeet. Asennuksen jälkeen oikoluvun pitäisi toimia välittömästi.

Halutessasi voit asettaa oikoluku- ja tavutusasetukset mieleiseksesi. Jos asensit laajan version, voit valita asetuksista, mitä sanastoa oikoluvussa käytetään.

For information in English see our page at LibreOffice extension repository.

Lisää tietoa

Tunnettuja ongelmia